Behandelaren

Dhr. drs. G. (Geert) Peeters
GZ-psycholoog
Bignummer: 19909595225

Na mijn opleiding tot neuropsycholoog heb ik de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog gedaan. Vervolgens heb ik gewerkt in de specialistische GGZ met als werkveld ouderenpsychiatrie en organische psychiatrie. In 2011 ben ik gaan werken in een expertise centrum voor slaap-waakstoornissen en heb ik mijn accreditatie als somnoloog (ESRS) behaald. Naast mijn werk bij Openmind GGZ werk ik hier nog steeds.
In mijn werk maak ik voornamelijk gebruik van cognitieve gedragstherapie, EMDR en ACT. In de behandeling is het altijd mijn streven om samen te komen tot een aanpak die bij de cliënt past, waarbij het eigen vermogen tot herstel en omgaan met de klachten voorop staat. Ik vind het erg mooi en dankbaar om hier een bijdrage aan te mogen leveren.
Naast mijn werk ben ik graag sportief bezig en ben ik veel op de fiets te vinden.

Mw. drs. M. (Marjon) Peters

GZ-psycholoog – Psychotherapeut
Bignummers: 09914911725 – 29914911716

Op dit moment ben ik online psychotherapeut maar als klein meisje wilde ik kleuterjuf worden en dat is gelukt. Op de PABO merkte ik dat ik intensiever aan de slag wilde met de kinderen die het sociaal-emotioneel moeilijker hadden. Ik studeerde orthopedagogiek, dat kwam al veel meer in mijn richting. Ervaring snoof ik op in de jeugdhulpverlening maar de behandelingen mochten voor mij dieperliggende thema’s kunnen pakken. Dus studeerde ik daarom vervolgens gezondheidszorgpsychologie en psychotherapie. Ondertussen werkte ik in de jeugd GGZ. Meer en meer ging ik me specialiseren in cognitieve gedragstherapie in combinatie met EMDR. Raakte bevlogen van deze therapie vormen en behandel sinds 2011 ook volwassenen.

Mijn specialisatie is het inzetten van online cognitieve gedragstherapie in combinatie met EMDR Online middels beeldbellen. Ik heb ruime ervaring opgedaan met de behandeling van enkelvoudige en complexe traumagerelateerde problematiek, zelfbeeldproblemen en angst- en stemmingsproblematiek. Ik hecht veel waarde aan het hier en nu behandelen maar met een sterke focus op inzicht. Door inzicht krijg je herkenning en erkenning en op die manier kun je iets veranderen.

This image has an empty alt attribute; its file name is Foto-Cigdem-.jpg

Mw. drs. C. (Cigdem) Albayrak

BIGnr. GZ-psycholoog: 19921067425
Registraties: GZ-psycholoog BIG / Psychotherapeut i.o. / Schematherapeut i.o./ EMDR-therapeut

Ik ben geboren en getogen in België. 10 jaar geleden ben ik voor de liefde definitief verhuisd naar Nederland en woon nu in het gezellige Noord-Brabant samen met mijn man en twee zonen.

Gedreven door diepe interesse in het menselijk handelen en het willen helpen van anderen, had ik al op mijn twaalfde bedacht om een psycholoog te worden. Na een tweejarige onderzoeksmaster in de richting Psychopathologie ben ik in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht.

Bij één van de grootste instellingen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg (GGZ) heb ik, zowel binnen de basis GGZ alsook de specialistische GGZ, ruime werkervaring opgedaan met uiteenlopende problematieken bij cliënten afkomstig uit meer dan 50 landen. Vervolgens heb ik bij twee vrijgevestigde psychologenpraktijken me enkel gericht op basis GGZ. Vanaf september 2019 zal ik starten met de driejarige post-master opleiding tot psychotherapeut en ik zal binnen Praktijk Inspire weer werken binnen specialistische GGZ, daar waar mijn passie ligt.

Ik maak graag gebruik van bewezen effectieve methoden en ben onder andere opgeleid in cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR (VEN). Hoewel de technieken buitengewoon belangrijk zijn in een psychologische behandeling, zijn volgens mij de belangrijkste bouwstenen voor een goede behandeling: het vertrouwen, eerlijkheid, acceptatie en verbinding.

Lidmaatschap:

  • NVGzP (Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen)
  • FGzPt (Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten)
  • VEN (Vereniging EMDR Nederland)
  • Vereniging Schematherapie

Mw. drs. S. (Silvia) van Engelen-Visser

BIGnr. Psychotherapeut: 09058011416
BIGnr. GZ-psycholoog: 99058011425 Registraties: Gz-psycholoog/ Psychotherapeut/ (junior) Schematherapeut/ EMDR Europe Practitioner/ EMDR supervisor.

Lidmaatschap:

Mw. drs. S. (Silvia) Vonken-Verspeek

BIGnr. Psychotherapeut: 19912473616
BIGnr. GZ-psycholoog: 89912473625

Registraties: GZ-psycholoog BIG / Psychotherapeut BIG / Cognitief-Gedragstherapeut VGCt (supervisor)/ Schematherapeut (sr./supervisor) / EMDR-practitioner

In 2001 ben ik afgestudeerd als psycholoog in de klinische gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Tilburg. In de jaren daarna heb ik een schat aan ervaring op gedaan bij diverse instellingen en gewerkt met diverse doelgroepen; GGZ, arbeidsreïntegratie, verstandelijk gehandicaptenzorg en ouderenzorg.
In 2010 heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog BIG (BIGnr. 89912473625) afgerond en in 2014 de opleiding tot Psychotherapeut (BIGnr.: 19912473616). Sinds 2011 voer ik een eigen praktijk en heb ik nog de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut, en Schematherapeut (senior) en EMDR-practitioner gevolgd. Sinds 2018 ben ik ook geregistreerd supervisor voor de VGCt en de Vereniging voor Schematherapie.

Naast de zorg voor mijn zoon en mijn werk breng ik mijn vrije tijd graag door met wandelen, creatief bezig zijn, lezen, klussen in en om huis en reizen. Als mens, maar ook als therapeut, ben ik geïnteresseerd in mensen en wat hen bezig houdt, als ook hoe patronen ontstaan door gebeurtenissen in je leven en de impact hiervan op iemands levensvreugde. Wat mij typeert als therapeut is: laagdrempeligheid, warm, doortastend, enthousiast, transparant, zorgvuldig, sensitief, niet oordelend, empathisch en niet te vergeten met de nodige dosis humor.

Lidmaatschap:

  • LVVP (Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten)
  • VGCT (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie)\
  • VEN (Vereniging EMDR Nederland)
  • Vereniging Schematherapie