Behandelaren

Mevr. E. (Evelien) van der Heijden, MSc

BIGnr. GZ-Psycholoog: 79920574325 Registraties: GZ-psycholoog BIG

In 2007 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik als psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg. Tot 2016 ben ik in een instelling in Veldhoven werkzaam geweest, waar ik in de loop van de jaren met mensen met diverse problematieken heb mogen werken. Ook heb ik daar de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog afgerond. Daarna ben ik van 2016 tot 2020 werkzaam ben geweest bij een instelling in Tilburg, waarbij ik zowel binnen de Basis als Gespecialiseerde GGZ aan volwassenen behandeling heb geboden. Vanaf 2020 werk ik als GZ-Psycholoog voor verschillende praktijken en ligt mijn focus op het bieden van kortdurende behandeling van psychische klachten bij volwassenen. Ik vind het belangrijk dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt bij mij, het aanmelden voor psychische hulp is vaak al een hele stap.  Ik wil graag samen werken zodat je minder klachten gaat ervaren en dat je positieve eigenschappen worden versterkt. Openheid en vertrouwen staan in het contact voorop, het liefst met wat humor.

This image has an empty alt attribute; its file name is Foto-Cigdem-.jpg

Drs. C. (Cigdem) Albayrak

BIGnr. GZ-psycholoog: 19921067425 Registraties: GZ-psycholoog BIG / Psychotherapeut i.o. / Schematherapeut i.o./ EMDR-therapeut

Ik ben geboren en getogen in België. 10 jaar geleden ben ik voor de liefde definitief verhuisd naar Nederland en woon nu in het gezellige Noord-Brabant samen met mijn man en twee zonen.

Gedreven door diepe interesse in het menselijk handelen en het willen helpen van anderen, had ik al op mijn twaalfde bedacht om een psycholoog te worden. Na een tweejarige onderzoeksmaster in de richting Psychopathologie ben ik in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht.

Bij één van de grootste instellingen op het gebied van geestelijke gezondheidszorg (GGZ) heb ik, zowel binnen de basis GGZ alsook de specialistische GGZ, ruime werkervaring opgedaan met uiteenlopende problematieken bij cliënten afkomstig uit meer dan 50 landen. Vervolgens heb ik bij twee vrijgevestigde psychologenpraktijken me enkel gericht op basis GGZ. Vanaf september 2019 zal ik starten met de driejarige post-master opleiding tot psychotherapeut en ik zal binnen Praktijk Inspire weer werken binnen specialistische GGZ, daar waar mijn passie ligt.

Ik maak graag gebruik van bewezen effectieve methoden en ben onder andere opgeleid in cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR (VEN). Hoewel de technieken buitengewoon belangrijk zijn in een psychologische behandeling, zijn volgens mij de belangrijkste bouwstenen voor een goede behandeling: het vertrouwen, eerlijkheid, acceptatie en verbinding.

Lidmaatschap:
NVGzP (Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen)
FGzPt (Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten)
VEN (Vereniging EMDR Nederland)
Vereniging Schematherapie

This image has an empty alt attribute; its file name is Foto-Silvia-van-Engelen.jpg

Drs. S. (Silvia) van Engelen-Visser

BIGnr. Psychotherapeut: 09058011416 BIGnr. GZ-psycholoog: 99058011425 Registraties: Gz-psycholoog/ Psychotherapeut/ Systeemtherapeut/ EMDR Europe Practitioner/ EMDR supervisor.

Lidmaatschap:

Vereniging Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie
Nederlandse vereniging relatie- en gezinstherapie
VEN (Vereniging EMDR Nederland)
LVVP

This image has an empty alt attribute; its file name is Profielfoto-Silviabijgesneden-843x1024.jpg

Drs. S. (Silvia) Vonken-Verspeek

BIGnr. Psychotherapeut: 19912473616 BIGnr. GZ-psycholoog: 89912473625 Registraties: GZ-psycholoog BIG / Psychotherapeut BIG / Cognitief-Gedragstherapeut VGCt (supervisor)/ Schematherapeut (sr./supervisor) / EMDR-practitioner

In 2001 ben ik afgestudeerd als psycholoog in de klinische gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Tilburg. In de jaren daarna heb ik een schat aan ervaring op gedaan bij diverse instellingen en gewerkt met diverse doelgroepen; GGZ, arbeidsreïntegratie, verstandelijk gehandicaptenzorg met/zonder visuele- en/of auditieve beperkingen en ouderenzorg.
In 2010 heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog BIG (BIGnr. 89912473625) afgerond. In 2011 ben ik vervolgens gestart met mijn eigen praktijk en ben in dat jaar ook gestart met de opleiding tot Psychotherapeut Volwassenen (BIGnr.: 19912473616) die ik in 2014 heb afgerond. In de jaren daarna heb ik mijn registraties behaald tot Cognitief Gedragstherapeut, Schematherapeut (senior) en EMDR-practitioner. Sinds 2018 ben ik ook geregistreerd supervisor voor de VGCt en Schematherapie.

Naast de zorg voor mijn zoon en mijn werk breng ik mijn vrije tijd graag door met wandelen, creatief bezig zijn, lezen, klussen in en om huis en het maken van (verre) reizen. Als mens, maar ook als therapeut, ben ik geïnteresseerd in mensen en wat hen bezig houdt, als ook hoe patronen ontstaan door gebeurtenissen in je leven en de impact hiervan op iemands levensvreugde. Wat mij typeert als therapeut is: laagdrempeligheid, warm, doortastend, enthousiast, transparant, zorgvuldig, sensitief, niet oordelend, empathisch en niet te vergeten met de nodige dosis humor.

Lidmaatschap:
LVVP (Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten)
VGCT (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie)
VEN (Vereniging EMDR Nederland)
Vereniging Schematherapie